loader image

Изработка на уеб сайт

 Като собственици на бизнес трябва да знаете къде са вашите потребители. Но какво ще стане, ако потребителите знаят вашия бизнес и какво можете да предложите, но те не могат да достигнат до вас? Това е един от рисковете, които поемате като не разполагате с уеб сайт за вашия бизнес.

Кои са някой от предимствата на бизнес уебсайт?

Рентабилен: Знаете точно колко ще ви струва уебсайтът Ви и това е нещо, което ви е нужно. Стратегически разработеният уеб сайт и онлайн присъствието предлагат огромни предимства и структурирани очертания.

Достъпно денонощно: Вашите уеб сайтове и социални медии са достъпни 24/7/365. Представете си, че искате да купите от магазин и Вие полагате всички необходими усилия, за да отидете в магазина, но когато стигнете до там, той е затворен. Всички знаем колко ужасно се чувстваме в тази ситуация.

За всеки бизнес е задължително да има уебсайт. Колкото по-професионален е вашият уебсайт, толкова повече предимства можете да спечелите.

Видове сайтове, които предлагаме

eventmastersbg.com

Сайт визитка

Предлагаме Ви висок клас на изработка съчетана модерна,елегантна и изчистена визия, които да представя вас и вашия бранд.

eventmastersbg.com

Онлайн Магазин

Най-удобния и най-предпочитания инструмент в продажбите.Предлагаме Ви изработка на онлайн магазини с визия, богата функционалност и впечатляваща скорост на зареждане.

eventmastersbg.com

Онлайн каталог

Много удобен и приятен начин да предоставяте на вашите клиенти вашите продукти и услуги, без да е необходимо да извършите продажбите онлайн.

eventmastersbg.com

Продуктова страница

Продуктовата страница се използва предимно за обслужване на нуждите за онлайн присъствие на събития, семинари, единични продукти, прмоционални кампании и др. Тя представлява информационен портал и продажбена фуния на продукта/услугата, която се предлага и всичко се съдържа в една страница.

Поддръжка на уеб сайт

eventmastersbg.com

Какво включва:

Достъп до системата за поддръжка

Мониторинг на сайта

Премахване на злонамерен код

Защита от хакерски атаки

Добавяне на сайта в Google Search Console

Добавяне на сайта в Google Analytics

Малки ъпдейти на плъгини*

Периодично създаване на архив на сайта

Възстановяване на архив на сайта

Промяна на съдържание (страници/новини/продукти/модули)

Промяна на настройки (сайт/тема/модули);

Работни часове на месец;