loader image

Дигитален маркетинг

 „Вече не е достатъчно, за да удовлетворите клиентите си. Трябва да ги очаровате. ” – Филип Котлър

Защо дигитален маркетинг?

Защото дигиталния маркетинг е достатъчно гъвкав за да се съобрази със вашите финансови възможности,  измерим е във времето, можете да разберете кое ви носи повече внимание и коя ваша услуга е по-релеватна за вашите потребители. Използвайки инстументите на дигиталния маркетинг можете да постигнете резултати, които оправдават вложените от вас финансови ресурси за разлика от класическия маркетинг, който е много трудно измерим и не достатъчно ефективен.

„Най-добрата форма за задържане на клиенти е постоянното анализиране как да им дадеш повече за по-малко.“ – Филип Котлър

Facebook Marketing

Очаровайте вашите потребители в социалната мрежа с брандирано съдържание и професионално отношение

Включва:

Професионалнo развитие и поддръжка корпоративното присъствие на бизнеса Ви във Facebook.
– Уникално брандиране на фейсбук страницата Ви;
– Криейтив пост с индивидуално брандирани изображения;
– Криейтив и дизайн на корица и профилна снимка; – Мултипродуктова реклама – банер с 4 до 9 визии на Ваши продукти/услуги;
– Локална реклама – рекламите се излъчват в близост до Ваш обект;
– Управление на бюджет към Facebook за спонсориране на публикации, рекламни кампании за набиране на таргетирани фенове;
– Комуникация с потребителите на страницата Ви;
– Криейтив и управление на две анкети;

Google

Използването на Google услугите Вие можете да постигнете много по силни резултати за вашия бизнес и неговото разпространение онлайн.

Инстаграм

Instagram е социална платформа за споделяне на снимки и видео, която става все по-ценна за специалистите по маркетинг, особено след придобиването на й от Facebook. 

прочети повече

Много потребителски брандове вече реализират огромен успех от Instagram, като го използват, за да покажат своите продукти си чрез интересни снимки и игри с подаръци. За B2B организации, можете да използвате Instagram, за да споделяте интересни и забавни снимки, да заснемете събития и снимки в офиса. Ангажирането с потенциални клиенти и споделянето са основните причини да използвате платформа като Instagram. Ние можем да засилим трафика към ваш профил, както и да помогнем в неговото развитие.

On page SEO

Базовата оптимизация на вашия уеб сайт е от огромна тежест за класирането и позицията на вашия сайт в по-горни позиции при търсене в търсачките. Отделянето на време и внимание, добавянето на релевантна информация във вашия сайт ще подобри класирането му и вашите клиенти ще ви намират по-лесно. 

Имате въпроси или искате да се заемем с вашия проект? Свържете се  с нас:

11 + 5 =